Δ.Τ. 50 χρόνια ενημέρωσης, προειδοποίησης αλλά και επιπόλαιου εφησυχασμού

Δ.Τ. Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της ιστορικού-φιλολόγου Γιώτας Καΐκα παρουσία εκατοντάδων πολιτών

Δ.Τ. Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της ιστορικού-φιλολόγου Γιώτας Καΐκα ”Μνήμες και Εικόνες”

Δ.Τ. Ένα αφιέρωμα στη μνήμη της συμπληρωματικής θεραπεύτριας Δήμητρας Τσατσούρη από την Κοινο_Τοπία

Δ.Τ. Βλάβες συρμού γεννούν ερωτήματα

Δ.Τ. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση για τα 20 χρόνια UPFM στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Π.Π.

4μερη γνωριμία Θεσσαλονίκης με ημερήσια επίσκεψη Χαλκιδικής με την Κοινο_Τοπία

Δ.Τ. Συνεχίζονται οι περιηγήσεις – ξεναγήσεις της Κοινο_Τοπίας στα ιστορικά αποτυπώματα της Πάτρας με αφηγήτρια τη Γιώτα Καΐκα 

Δ.Τ. Μουσική εκδήλωση για τα 20 χρόνια του UPFM στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

7μερη γνωριμία με τη μυροβόλο Χίο και τα Μαστιχοχώρια της με την Κοινο_Τοπία

Δ.Τ. Εκδηλώσεις UPFM για τα 20 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του

Δ.Τ. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη-ξενάγηση στην έκθεση ‘‘Περιήγηση στην Αθωνική Πολιτεία’’ με την Κοινο_Τοπία

Καλό Πάσχα. Η γραμματεία της Κοινο_Τοπίας θα παραμείνει κλειστή 13-23 Απριλίου

Δ.Τ. «Καθυστερήσεις δρομολογίων. Ως πότε;»

Δ.Τ. Επίσκεψη-ξενάγηση στην έκθεση ‘‘Περιήγηση στην Αθωνική Πολιτεία’’ με την Κοινο_Τοπία

Δ.Τ. Διαχρονική ταυτότητα του τόπου της καρδιάς μας. Ενθουσίασε η αφήγηση της Γιώτας Καΐκα – ξεκινούν οι περιηγήσεις

3μερη γνωριμία με Αργυρόκαστρο, Βουθρωτό, Αγ. Σαράντα, Εξαμίλι, Δερβιτσάνη, Γαλάζιο μάτι της Αλβανίας

Δ.Τ. Επίσκεψη-ξενάγηση στην έκθεση ‘‘Περιήγηση στην Αθωνική Πολιτεία’’ με την Κοινο_Τοπία

Δ.Τ. Ενεργά μέλη, υποστηρικτές και φίλοι στήριξαν το 2022 την Κοινο_Τοπία και τις δράσεις της

Δ.Τ. Διαχρονική ταυτότητα του τόπου της καρδιάς μας. Ομιλία-περιηγήσεις με την Κοινο_Τοπία

]

Δ.Τ. Φωτογραφική γνωριμία της Τοσκάνης (Ιταλίας) όπως την αποτύπωσαν τα μέλη της Κοινο_Τοπίας

Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού

Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr

Δελτίο Τύπου

24 Μαΐου 2012

Φωτογραφική γνωριμία της Τοσκάνης

όπως την αποτύπωσαν τα μέλη της Κοινο_Τοπίας

 

Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ διοργανώνει βραδυά προβολής φωτογραφιών από την επίσκεψή της στην Τοσκάνη της Ιταλίας που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2012.

Η προβολή θα γίνει τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 στον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας, Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης 4ος όροφος, απέναντι από το Δημαρχιακό Μέγαρο στις 9μμ

Θα προβληθούν 300 περίπου φωτογραφίες που επελέγησαν μεταξύ 2.500που κατατέθηκαν στην επιτροπή που συστάθηκε προς τούτο από 3 συμμετέχοντες στην εκδρομή. Τα μέλη που επέλεξαν τις φωτογραφίες με κριτήρια αισθητικής, διεισδυτικότητας ματιάς, τόπων επίσκεψης κ.α. ήταν η Βάσω Μαρτίνη και η Κατερίνα Πλέα. Με φωτογραφίες τους συμμετέχουν στην προβολή οι, Αγγελική Ντούκα, Αθηνά Θανοπούλου, Ανδρέας Σπηλιώτης, Άννα Φωτοπούλου, Βάσω Μαρτίνη, Γιώργος Σπηλιόπουλος, Ειρήνη Τζόλα, Ευαγγελία Μάρκου, Κατερίνα Πλέα, Μαρία Παπαδημητρίου, Μαρίζα Χριστοπούλου, Ολυμπία Σπανού και Παναγιώτης Καρώνης.

Θα προβληθούν φωτογραφίες από τα μέρη που επισκεφθήκαμε στην Τοσκάνηκαι συγκεκριμένα στη Φλωρεντία τον καθεδρικό ναό Ντουόμο (Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε), το καμπαναριό του Τζότο, το Βαπτιστήριο, τη γέφυρα Πόντε Βέκιο, το Παλάτσο Βέκιο (Δημαρχείο), την Πιάτσα ντέλα Σινιορία, την Πινακοθήκη Ουφίτσι, το Παλάτσο Πίτι, την Σάντα Κρότσε, στη Σιένα την Πιάτσα ντελ Κάμπο σε σχήμα βεντάλιας, το Παλάτσο Πούμπλικο, το Ντουόμο, στο Σαν Τζιμινιάνο  τους μεσαιωνικούς πύργους, αρχοντικά, το Παλάτσο Βέκιο ντελ Ποντεστά, την Πιάτσα ντελα Τσιστέρνα, στην Πίζα την Πιάτσα Ντελ Ντουόμο (Αυλή των θαυμάτων) όπου βρίσκονται 4 σημαντικά οικοδομήματα και στη Λούκα την Πιάτσα Ναπολεόνε, τον καθεδρικό ναό Σαν Μαρτίνο, τον πύργο ντέι Γκουίνιτζι, το Μέγαρο ντέλα Προβίντσια κ.α.

Τέλος δε με συμμετέχοντες σε ομαδικές λήψεις ή στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας αλλά και τα περίεργα και ευτράπελα που μπόρεσαν να αποτυπωθούν από τους ερασιτέχνες φωτογράφους της εκδρομής.

Η βραδυά προβολής που είναι ελεύθερη για το κοινό γίνεται για να θυμηθούν και να ανταλλάξουν φωτογραφίες όσοι ήταν παρόντες αλλά και να γνωρίσουν τα μέρη όσοι δε μπόρεσαν να συμμετάσχουν σ’ αυτήν.

Πληροφορίες για δημοσιογράφους: 2615.002009

Share
Share

Comments are closed.