Δ.Τ. Θράσος ηχορρυπαινόντων, ανεπάρκεια και προσχηματική δράση των αρχών, απελπίζουν τα θύματα της ηχορρύπανσης

Δ.Τ. Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του ιστορικού Νίκου Τόμπρου. Η Πάτρα στον Αγώνα (1821-1828)

Δ.Τ. Η πραγματικότητα για την Ηγουμενίτσα, οι εναλλακτικές για το λιμάνι της Πάτρας, και ο Προαστιακός

Δ.Τ. Συνήθη προβλήματα Ωτορινολαρυγγολογίας και αντιμετώπισή τους. Παρουσίαση–συζήτηση με τον ΩΡΛ Κώστα Κηπουργό

Δ.Τ. Αναγγελία προγράμματος ανάδειξης της νεότερης αρχιτεκτονικής της Πάτρας

2μερη γνωριμία με την Πρέβεζα, Νικόπολη, Κασσώπη, Ζάλογγο, Βόνιτσα με την Κοινο_Τοπία

Δ.Τ. Πως τα μέσα σταθερής τροχιάς συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη

Δ.Τ. Ψυχαγωγική βραδιά με την Κοινο_Τοπία εν μέσω της Ευρωπαϊκής εβδομάδας βιώσιμης κινητικότητας

Δ.Τ. Μια νέα πρόταση και μια πάγια θέση για τον προαστιακό της Πάτρας. 22 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Βιώσιμης Κινητικότητας

Βραδινό με αφορμή την έναρξη της περιόδου 2023-24 με την Κοινο_Τοπία

Δ.Τ. Περιβάλλον, νέες ιδέες, πολιτισμός, ανθεκτικότητα. Οι προτεραιότητες της ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑΣ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Δ.Τ. Η αλυσίδα αλληλεγγύης της Κοινο_Τοπίας στηρίζει τις πληγείσες από την πρόσφατη κακοκαιρία ‘‘daniel’’ περιοχές

Δ.Τ. Πρόσκληση γνωριμίας σε νέους φίλους για χορωδιακό συναπάντημα με την παρέα της Κοινο_Τοπίας (26 Σεπτέμβρη)

Φθινοπωρινές αποδράσεις της Κοινο_Τοπίας σε Χαλκίδα, Πρέβεζα, Μαδρίτη

Επανέναρξη λειτουργίας γραμματείας Κοινο_Τοπίας (ωράριο)

Η γραμματεία της Κοινο_Τοπίας θα παραμείνει ανοιχτή μόνο 26 Ιουλίου και 9 Αυγούστου για την καλοκαιρινή περίοδο

Δ.Τ. Ψυχαγωγική βραδιά με την Κοινο_Τοπία υπό τους ήχους των κελαρυσμάτων των νερών του ποταμού Γλαύκου

Πέμπτη 6 Ιουλίου, βραδινό με την Κοινο_Τοπία με αφορμή το κλείσιμο της περιόδου 2022-23

Δ.Τ. Το πολιτιστικό απόθεμα των εκατοντάδων εικαστικών έργων του Ιδρύματος Ελληνικής Διασποράς εντυπωσίασε τα μέλη της Κοινο_Τοπίας

2μερη γνωριμία με τη Χαλκίδα, πορθμό Ευρίπου, Ερέτρια, Νέα Αρτάκη με την Κοινο_Τοπία

]

Η Κοινο_Τοπία στηρίζει την καμπάνια της Διεθνούς Αμνηστίας για την απελευθέρωση των ακτιβιστών στην Τουρκία

Αγαπητοί φίλοι

 

Με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (10 Δεκεμβρίου) και της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν στην Ελλάδα σας προωθούμε την καμπάνια της Διεθνούς Αμνηστίαςwww.amnesty.gr για την απελευθέρωση του Προέδρου της οργάνωσης στην Τουρκία Τάνερ Κίλιτς προτρέποντας σας να την υποστηρίξετε με την υπογραφή σας.

 

Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr

 

 

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΤΑΝΕΡ ΚΙΛΙΤΣ

 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

 

Με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου Ερντογάν στη χώρα μας, υψώνουμε τη φωνή μας και διεκδικούμε δικαιοσύνη για τους συναδέλφους μας και τους χιλιάδες ανθρώπους που διώκονται στην Τουρκία με ψευδείς κατηγορίες.

 

Ο Τάνερ Κίλιτς, Πρόεδρος της Διεθνούς Αμνηστίας Τουρκίας, βρίσκεται φυλακισμένος εδώ και 7 μήνες απλά επειδή υπερασπίστηκε τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

«Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που πάντα στήριζε τις επιλογές μου και με ενθάρρυνε να κάνω αυτό που θέλω. Μου λείπει στην καθημερινότητα μου και είναι άδικο να είναι κλεισμένος στη φυλακή», είπε η Μπενγκίσου, κόρη του Τάνερ.

 

Οι κατηγορίες ενάντια στον Τάνερ είναι σχεδιασμένες για να φιμώσουν το έργο του ως δικηγόρος και υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία. Τώρα, οι ακτιβιστές της Διεθνούς Αμνηστίας καλούνται να υπερασπιστούν εκείνον και να αγωνιστούν για την απελευθέρωσή του.

 

Χάρη στην παγκόσμια κινητοποίηση χιλιάδων ακτιβιστών, οι 10 γνωστοί υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανάμεσα τους και η Διευθύντρια της Αμνηστίας Τουρκίας, οι οποίοι είχαν συλληφθεί σε ένα σεμινάριο στην Κωνσταντινούπολη, αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Ωστόσο, οι 10 της Κωνσταντινούπολης και ο Τάνερ Κίλιτς κατηγορούνται για συμμετοχή σε «τρομοκρατική οργάνωση» και αντιμετωπίζουν βαρύτατες ποινές, ως μέρος μιας γενικότερης επίθεσης στο κράτος δικαίου από την κυβέρνηση της Τουρκίας.

 

Στηρίξτε το Τάνερ Κίλιτς και τους υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία, υπογράφοντας και προωθώντας την έκκλησή μας.

 

Ο Τάνερ Κίλιτς και οι 10 της Κωνσταντινούπολης είναι μία από τις υποθέσεις του Παγκόσμιου Μαραθωνίου Γραμμάτων που τρέχει αυτές τις μέρες. Μάθετε περισσότερα και λάβετε μέρος στη μεγαλύτερη παγκόσμια εκστρατεία ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

Έχουμε αντιδράσει δυναμικά ενάντια στην καταστολή των δικαιωμάτων στην Τουρκία. Ωστόσο, χρειαζόμαστε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

 

Δώστε μας τα μέσα να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας ώστε να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην αδικία, όταν και όπου βρίσκεται.

 

Φιλικά

Δήμητρα Σπαθαρίδου

Συντονίστρια Δράσης και Ακτιβισμού

Διεθνούς Αμνηστίας

Share
Share

Comments are closed.