9 Μαΐου, Ημέρα της Ευρώπης. Δυνατή Ενωμένη Ευρώπη, πρωταγωνίστρια της δημοκρατίας και της βιωσιμότητας! (άρθρο του Γ. Κανέλλη)

Δ.Τ. Πραγματοποιήθηκαν οι 5 παρουσιάσεις–συζητήσεις με θέμα προβλήματα Ωτορινολαρυγγολογίας και αντιμετώπισή τους

Δ.Τ. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιήγηση-γνωριμία του Αγ.Όρους με οδηγό το Athos Maps και τον δημιουργό του

Καλό Πάσχα. Η γραμματεία της Κοινο_Τοπίας θα παραμείνει κλειστή 2 έως και 12 Μαΐου

Δ.Τ. Η επέκταση του θεσμού του γάμου σε όλους ενισχύει την κοινωνική συνοχή! Απόλυτη καταδίκη ύβρεων ή βίας κατά πολιτικών που τον στήριξαν!

Δ.Τ. Η Στέγη Γραμμάτων υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα. Η Κοινο_Τοπία στηρίζει την εκδήλωση

Δ.Τ. Μια περιήγηση στα αποτυπώματα του Τσίλλερ στην Πάτρα με την Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών

Δ.Τ. 24η Απριλίου, Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Θόρυβο. Να προστατευτεί το δικαίωμα ΟΛΩΝ στον ύπνο και την καθημερινή ηρεμία ΤΩΡΑ!

Δ.Τ. Περιήγηση-γνωριμία του Αγίου Όρους με οδηγό το Athos Maps και τον δημιουργό του

7μερη Κωνσταντινούπολη-Πριγκηπόνησα των χρωμάτων και των αρωμάτων με την Κοινο_Τοπία

Δ.Τ. Ολοκληρώνεται η δράση της Κοινο_Τοπίας για το κατάστημα κράτησης Αγ. Στεφάνου Αχαΐας

Η σημασία των λεκανών απορροής ποταμών. Επετειακή εσπερίδα της ΟΙΚΙΠΑ

3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2024. Προτάσεις της Κοινο_Τοπίας για προγραμματισμένα συναπαντήματα

Δ.Τ. Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Ασημάκη Παπαδόπουλου ”Οι Εκμυστηρεύσεις”

2 Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού. Ο αυτισμός δεν είναι μια επιλογή, αλλά η αγάπη και η κατανόηση είναι

Δ.Τ. Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Διονύση Μπονέλη…Οι Μουσικοί της Πάτρας. Οι γιε-γιέδες – Η δεκαετία – Τέλος εποχής

Δ.Τ. Με πολύ κέφι και χορό το πάρτι μασκέ της Κοινο_Τοπίας. Επευφημίες στην παρέλαση των κορασίδων στους δρόμους της Πάτρας

Δ.Τ. Η Κοινο_Τοπία συγκεντρώνει βοήθεια ειδών πρώτης ανάγκης για το κατάστημα κράτησης Αγ. Στεφάνου Αχαΐας

Δ.Τ. Είχε μπρίο, είχε απ’ ούλα, με χορό και με τραγούδια

Δ.Τ. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιήγηση γνωριμίας με το Ρωμαϊκό Στάδιο Πάτρας από την Κοινο_Τοπία

Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού

ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr

3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2024

10 Απριλίου 2024

Προτάσεις της Κοινο_Τοπίας για προγραμματισμένα συναπαντήματα

 Απρίλιος- Ιούνιος κάθε Τρίτη 7.15μμ πρόβες Χορωδιακού σχήματος Κοινο_Τοπίας

 10 Απριλίου Τετάρτη 7.30μμ παρουσίαση βιβλίου ‘‘Οι εκμυστηρεύσεις’’ του Ασημάκη Παπαδόπουλου στο café Μώλος (τέρμα Αγ. Νικολάου). θα μιλήσουν οι: Έφη Aναλυτή, Πρόεδρος Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, Δήμητρα Χρυσανθοπούλου, Πρόεδρος Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας <<ΔΑΝΙΗΛΙΣ>>, Δρ. Μαρία Θεοδωράτου–Μπέκου, Κλινική Ψυχολόγος, Αναστασία Μίαρη, Νοσηλεύτρια, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Msc.

 21 Απριλίου Κυριακή περιήγηση στα αποτυπώματα του Τσίλερ στην Πάτρα της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών με τον Συντηρητή Έργων Τέχνης, Μουσειολόγο και συγγραφέα, Ξενοφώντα Παπαευθυμίου με την υποστήριξη της Κοινο_Τοπίας (για μέλη, με κράτηση θέσης από 11 Απριλίου).

 25 Απριλίου Πέμπτη 8μμ γνωριμία του Αγίου Όρους μέσα από το φωτογραφικό φακό, τους χάρτες και τις πληροφορίες του Ανδρέα Μιχαλόπουλου αποτυπωμένες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://athosmaps.blogspot.com που με πολύ μεράκι έχει δημιουργήσει. Πολυχώρος Κοινο_Τοπίας (με κράτηση θέσης από 11 Απριλίου)

 23-29 Σεπτεμβρίου 7μερη επίσκεψη Κωνσταντινούπολης και Πριγκηπόννησων (οδική). Ένα οδοιπορικό στην Πόλη που διαρκώς αναγεννιέται και μεταλλάσσεται επιβλητικά απρόσιτη ξεγελώντας την κοινή λογική και την περιχαρακωμένη σοφία των λογίων (Γιάννης Ξανθούλης, δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας). Κρατήσεις από 11 Απριλίου

 Μάιος-Ιούνιος Συνεδριάσεις Ενεργών Μελών Τετάρτη 15/5, 12/6 στον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας

Πέραν των προαναφερόμενων δραστηριοτήτων

βρίσκονται σε διερεύνηση κ’ άλλες που θα ανακοινωθούν

Πληροφορίες ή κρατήσεις για όλα τα παραπάνω στο 2610.277171 (απαντά πολλές μέρες και ώρες), στο 2610.622250 κατά το ωράριο λειτουργίας της γραμματείας Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ, στο info@koinotopia.gr και στον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας Καραϊσκάκη 153 (ισόγειο).

Κάποια μέρα θα ξυπνήσεις και δε θα υπάρχει πια άλλος χρόνος για να κάνεις τα πράγματα που πάντα ήθελες. Κάν’ τα τώρα.

Πάουλο Κοέλο, 1947, Βραζιλιάνος συγγραφέας

Comments are closed.