Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού
ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28 Φεβρουαρίου 2017
Με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε
το πάρτι μασκέ της Κοινο_Τοπίας
Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr που συμμετείχαν στο αποκριάτικο πάρτι της οργάνωσης το οποίο πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς στη Σχολή Χορού Tango Argentino El conventillo στο υπέροχο διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται Γούναρη και 25ης Μαρτίου.
Eντυπωσιακές εμφανίσεις, αξεσουάρ και μάσκες, περιπαικτική διάθεση και όρεξη για χορό συνέθεσαν ένα καθαρά πατρινό Καρναβαλικό κλίμα θυμίζοντας εποχές πιο ανέμελες και ρομαντικές.
Η μουσική -για άλλη μια φορά- με την επιμέλεια του υποστηρικτή του συλλόγουΧρήστου Γεωργακόπουλου έκανε όλους να λικνιστούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα ακούσματα latin, disco, rock, techno, reggae, rock n roll από τις δεκαετίες του ’60 ’70 ’80 και ’90 αλλά και tango, waltz κ.α. όπως ο χώρος που φιλοξένησε το πάρτι ‘‘επέβαλε’’ ως σχολή χορού.
Φέτος είχε και έκπληξη η βραδιά για μια εορτάζουσα που είχε μέρα γενεθλίων. Έτσι η Χριστίνα Μαυροπούλου είδε τους φίλους της ξαφνικά με μια τούρτα να της τραγουδούν και να της εύχονται παράλληλα με την ηχητική υπόκρουση που είχε φροντίσει ο dj
Σερπαντίνες, ροκάνες, καραμούζες, σφυρίχτρες, κλάξον, σημαίες, φρου φρου όλα στη μάχη της διασκέδασης και της ανεπανάληπτης Πατρινής Καρναβαλοτρέλας και μαζί το κέφι, ο χορός, τα πειράγματα η διάθεση για μια βραδιά ανεμελιάς και διασκέδασης.
Και όταν τελείωσε η βραδιά και ‘‘σχόλασε’’ το πάρτι κάποιοι έψαχναν όπως και πέρσι να βρουν κάτω από πια μάσκα κρύβονταν γνωστοί τους ; ποιοι τους έκαναν πλάκα νωρίτερα ; αλλά μήπως βρήκαν τους περσινούς για να βρουν και τους φετινούς ; ακόμα ψάχνουν ποιοι τους έκαναν πλάκα …..
Πληροφορίες για δημοσιογράφους 2615.002009 Ανδρέας Σπηλιώτης